Preambule

De klant verklaart onderstaande bepalingen te hebben gelezen alvorens een bestelling van de producten te plaatsen.

Het is de exclusieve verantwoordelijkheid van elke klant om zijn behoeften te definiëren, de juiste hardware en software te kiezen en de compatibiliteit van de gekochte producten te garanderen.

Het plaatsen van een bestelling impliceert van de kant van de klant de volledige aanvaarding van deze algemene verkoopvoorwaarden, evenals de volledige rechtsbevoegdheid waardoor hij zich kan verbinden aan deze algemene verkoopvoorwaarden.

Wij kunnen deze algemene verkoopvoorwaarden op elk moment wijzigen, op voorwaarde dat deze wijzigingen op onze site verschijnen.

1. Prijs

De prijzen van onze producten worden aangegeven in euro's of in de door de klant gekozen munteenheid, inclusief alle belastingen, exclusief verwerkings- en verzendkosten. (Verzendkosten).

Voor alle producten die buiten de Europese Unie en overzeese gebiedsdelen worden verzonden, zijn onze prijzen exclusief belastingen. Er kunnen douanerechten of andere lokale belastingen of invoerrechten of staatsbelastingen verschuldigd zijn. Deze rechten en bedragen vallen niet onder de jurisdictie van de CDIP. Zij zullen uw verantwoordelijkheid zijn.

Promotieprijzen: Er worden promoties aangeboden op onze producten voor een vaste en beperkte periode. Indien er tegelijkertijd meerdere promoties lopen op hetzelfde product, behoudt CDIP zich het recht voor om de klant de meest voordelige promotie aan te bieden, waarbij de promoties niet cumulatief zijn.

Sponsoraanbiedingen die op onze producten worden aangeboden, kunnen niet worden gecombineerd met andere lopende promoties in onze winkel.

Onze productaanbiedingen en prijzen zijn geldig zolang ze zichtbaar zijn op de site. CDIP behoudt zich het recht voor om haar prijzen te wijzigen, maar de producten worden gefactureerd op basis van de prijzen die gelden op het moment dat de bestelling wordt geregistreerd, onder voorbehoud van beschikbaarheid.

2. Bestelling

2.1 Modaliteit

Alle bestellingen zijn betaalbaar in euro's, USD, CAD of GBP.

Bestellingen worden per telefoon, post, fax, e-mail of online op de website geplaatst: Bestellingen geplaatst op de website worden per e-mail bevestigd. Het is de verantwoordelijkheid van de klant om de orderbevestiging te controleren en CDIP onmiddellijk op de hoogte te stellen van eventuele fouten.

Telefonisch: (+33) 01 34 39 12 12 Maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 12.30 uur en van 13.30 tot 16.00 uur.

Per fax: (+33) 01 39 35 28 53

Druk het ingevulde bestelformulier af vanaf de website of op gewoon papier, de bestelling wordt verwerkt na ontvangst van de betaling.

Per e-mail: stuur het bestelformulier naar fr@cdip.com, de bestelling wordt verwerkt na ontvangst van de betaling.

Per post: druk het ingevulde bestelformulier af vanaf de website of op gewoon papier, de bestelling wordt verwerkt na ontvangst van de betaling.

CDIP
Boulevard de la Paix 25
95800 CERGY

Uw bestelling wordt verzonden na ontvangst van uw betaling. Levering binnen 5 werkdagen op het Franse vasteland.

Gepersonaliseerde bestellingen waarvan het afdrukken een vertraging van 10 dagen kan vereisen op het vasteland van Frankrijk.

De CDIP behoudt zich het recht voor om elke bestelling van een klant met wie er een geschil bestaat over de betaling van een eerdere bestelling, te annuleren of te weigeren.

2.2 Kortingsbon en cadeaubon

1. Kortingsbonnen of cadeaubonnen uitgegeven door de CDIP zijn alleen geldig op onze website, de online winkel, met uitzondering van het boekwinkelgedeelte.

2. Alleen kortingsbonnen en cadeaubonnen uitgegeven door de CDIP worden geaccepteerd in de online winkel.

3. Kortingsbonnen en cadeaubonnen zijn geldig onder de voorwaarden die zijn vastgelegd op het moment van toekenning, voor het overige zijn ze geldig op alle software en diensten die in onze online winkel worden aangeboden.

4. De couponcode of cadeaubonreferenties moeten tijdens het bestelproces worden ingevoerd.

5. Wanneer de waarde van uw bestelling groter is dan het bedrag van uw kortingsbon of cadeaubon, moet het verschil worden betaald via betaalkaart, Paypal, bankoverschrijving of cheque.

6. Kortingsbonnen en cadeaubonnen kunnen niet voor één bestelling worden gecombineerd.

7. De gedeeltelijk gebruikte kortingsbon of cadeaubon kan niet het voorwerp uitmaken van een verzoek tot terugbetaling of van een overdracht van het saldo voor een toekomstige bestelling.

8. Eventuele kortingsbonnen of cadeaubonnen kunnen niet in waarde worden gecompenseerd.

9. Kortingsbonnen of cadeaubonnen die niet bij een bestelling zijn gebruikt, kunnen niet worden terugbetaald of geruild.

3. Validatie

U verklaart dat u deze algemene verkoopvoorwaarden heeft gelezen en aanvaard voordat u uw bestelling plaatst. Voordat u uw bestelling valideert, moet u op onze website bevestigen dat u de algemene verkoopvoorwaarden heeft gelezen en dat u ze in hun geheel en zonder voorbehoud aanvaardt.

De door CDIP geregistreerde gegevens vormen het bewijs van alle transacties die door CDIP en haar klanten worden uitgevoerd.

De door het betalingssysteem geregistreerde gegevens vormen het bewijs van financiële transacties.

4. Beschikbaarheid

Onze product- en prijsaanbiedingen zijn geldig zolang ze zichtbaar zijn op de site, zolang de voorraad strekt. Als het product na het plaatsen van uw bestelling niet beschikbaar is, informeren wij u zo snel mogelijk per e-mail of per post.

Je krijgt dan aangeboden:

Annuleer uw bestelling en ontvang uw geld terug

Of u kunt bij uw volgende aankoop een tegoed van hetzelfde bedrag instellen.

Ofwel wachten tot het bestelde product beschikbaar is (in dit geval wordt u uitsluitend ter informatie een nieuwe levertijd meegedeeld).

U kunt vervolgens per e-mail op het volgende adres reageren: fr@cdip.com of per post, door te schrijven naar:

CDIP
Boulevard de la Paix 25
95800 CERGY

Terugbetalingen zullen uitsluitend plaatsvinden, naar keuze van de CDIP, door middel van hercreditering, bankcheque of overschrijving.

5. Levering

5.1 Per post

De producten worden geleverd op het afleveradres dat de klant bij bestelling heeft opgegeven.

De levertijd omvat de voorbereidingstijd van het pakket en de levertijd. Onze vervoerder is over het algemeen La Poste, hun levertijd bedraagt ongeveer 1 tot 2 dagen voor het vasteland van Frankrijk. Als u ervoor kiest om per cheque of overboeking te betalen, wordt de bestelling pas na ontvangst verwerkt.

Elke bestelling die buiten de Europese Gemeenschap wordt geleverd, kan onderworpen zijn aan eventuele belastingen en douanerechten. De betaling van deze belastingen en heffingen valt onder de verantwoordelijkheid van de klant en is uitsluitend zijn verantwoordelijkheid.

De klant is verplicht de staat van de verpakking en de conformiteit van het geleverde product te controleren.

De klant moet, in geval van beschadiging of ontbrekende artikelen, de levering aan de vervoerder weigeren en de CDIP op de hoogte stellen van eventuele noodzakelijke bevindingen.

Het CDIP kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de gevolgen van een vertraging in de levering.

5.2 Downloaden

Producten worden alleen geleverd om te downloaden. Bij het bestellen moet u een geldig e-mailadres opgeven. CDIP doet er alles aan om ervoor te zorgen dat u zo snel mogelijk de e-mail ontvangt met daarin uw softwarelicentienummer, evenals de internetlink die u moet volgen om de software te downloaden.

Als de CDIP-downloadserver tijdelijk niet beschikbaar is, zal CDIP er alles aan doen om deze te herstellen.

De klant zorgt ervoor dat zijn antispamapparaat geen berichten weigert die door onze machine worden verzonden.

Software of add-ons (imagepakketten, enz.) om te downloaden moeten door de klant binnen 6 maanden na de datum van de bestelling worden gedownload. Na deze periode garandeert het CDIP niet langer de beschikbaarheid van de bestanden en kan het niet aansprakelijk worden gesteld in het geval dat de klant niet de nodige back-ups heeft gemaakt of dezelfde back-ups heeft gekocht.

De CDIP raadt ten zeerste aan om te downloaden via een snelle internetverbinding (adsl, kabel, enz.).

Het CDIP kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de gevolgen van een vertraging in de levering.

Elke bestelling die buiten de Europese Gemeenschap wordt geleverd, kan onderworpen zijn aan eventuele belastingen en douanerechten. De betaling van deze belastingen en heffingen valt onder de verantwoordelijkheid van de klant en is uitsluitend zijn verantwoordelijkheid.

6. Verzendkosten

In de verzendkosten zit een bijdrage in de voorbereidings- en verpakkingskosten + portokosten.

Voor elke geplaatste bestelling zijn verzendkosten verschuldigd. Ze worden berekend op basis van het land van bestemming. Als u twijfelt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen op 01 34 39 12 12

7. Betaling

U heeft verschillende betaalmethoden:

Hetzij met bankkaarten: Visa, Eurocard/MasterCard, creditcard.

De kaart wordt gedebiteerd wanneer de bestelling wordt geregistreerd.

Hetzij via Paypal.

Hetzij per bankcheque, voor elke bestelling groter dan of gelijk aan 5 euro inclusief belasting.

In geval van betaling per bankcheque moet deze in euro's zijn en zijn uitgegeven door een bank gevestigd op het vasteland van Frankrijk of Monaco.

De cheque moet in een gefrankeerde envelop tegen het geldende tarief worden verzonden naar:

CDIP
Boulevard de la Paix 25
95800 CERGY

En betaalbaar gesteld aan de “CDIP”.

Ofwel telefonisch op 01 34 39 12 12 met uw bankkaart.

Deze dienst is geopend van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 12.30 uur en van 13.30 tot 16.00 uur.

Hetzij via overschrijving.

De overschrijving mag uitsluitend in euro's worden gedaan onder de volgende referenties:

Internationale identificatie (IBAN): FR76 1027 8063 4700 0280 9584 841

Internationale bankidentificatiecode (BIC): CMCIFR2A

Eventuele overdrachtskosten zijn volledig de verantwoordelijkheid van de klant.

CDIP behoudt zich het recht voor om haar prijzen op elk moment te wijzigen, maar de producten worden gefactureerd op basis van de prijzen die gelden op het moment van de bestellingsregistratie, onder voorbehoud van beschikbaarheid.

De producten blijven eigendom van CDIP tot de volledige betaling van de prijs, met name in geval van weigering van het betaalmiddel.

8. Beveiliging

Om elk risico op verduistering van uw bankkaart te voorkomen, gebruikt CDIP een veilig betalingssysteem met SSL-standaarden, het veiligste en meest wijdverbreide encryptieprotocol momenteel.

Uw bankgegevens worden rechtstreeks gecodeerd en doorgestuurd naar de Crédit Mutuel 'CyberMUT payment'-organisatie, zonder via onze site te gaan. De gegevens worden rechtstreeks door de bank beheerd.

CDIP slaat geen bankgegevens op.

9. Retouren

9.1. Recht om in te trekken

Conform de wet beschikt de klant over een termijn van 14 (veertien) dagen om, op eigen kosten, producten die niet bij hem passen terug te sturen. Deze termijn loopt vanaf de dag dat de bestelling wordt afgeleverd.

Alleen software die compleet en niet-verzegeld wordt geretourneerd, wordt teruggenomen. Eventuele geïnstalleerde software wordt niet terugbetaald of geruild.

Alleen producten die in perfecte staat, in de originele verpakking en vergezeld van eventuele accessoires worden geretourneerd, komen in aanmerking voor een terugbetalingsverzoek.

Dit herroepingsrecht wordt uitgeoefend zonder boete voor de klant.

De klant kan een terugbetaling van de betaalde bedragen of een omruiling van het product aanvragen.

Het herroepingsrecht kan niet worden uitgeoefend als de klant de software heeft geïnstalleerd of een code heeft verkregen voor software die activering vereist. Dit recht kan ook niet worden uitgeoefend voor gepersonaliseerde bestellingen zoals afdrukken met door de klant verstrekte en gevalideerde gegevens.

9.2. Non-conformiteit van producten

Defecte, beschadigde of niet-conforme producten worden teruggenomen en terugbetaald, geruild of onderworpen aan een creditnota. In dit geval verzoeken wij u vriendelijk dit uitgebreid schriftelijk te melden en het/de product(en) aan ons te retourneren. De CDIP zal het/de product(en) omruilen of terugbetalen.

9.3. Tevreden of terugbetaald aanbod

Voor producten die van deze aanbieding profiteren, kan de klant, na de wettelijke herroepingstermijn van 14 dagen en binnen maximaal 30 dagen na levering, een terugbetaling aanvragen. Alleen producten die in perfecte staat, in de originele verpakking en vergezeld van eventuele accessoires worden geretourneerd, komen in aanmerking voor een terugbetalingsverzoek. En in dit geval blijven alleen de verzend- en retourkosten de verantwoordelijkheid van de klant.

10. Terugbetalingsprocedure

In geval van een verzoek tot terugbetaling of annulering van de bestelling, zal CDIP de klant binnen 30 dagen na ontvangst van het verzoek terugbetalen.

Terugbetaling zal naar goeddunken van CDIP plaatsvinden per bankcheque, bankoverschrijving of door het opnieuw crediteren van het betaalmiddel dat bij de bestelling is gebruikt.

11. De gebruikerslicentie

De gebruiker moet de licentie lezen voordat hij de software gebruikt. Het aanvragen van de activeringscode houdt in dat u akkoord gaat met de voorwaarden van de gebruikerslicentie.

11.1 Algemeen

De aankoop van software geeft recht op gebruik op meerdere computers, uitsluitend voor persoonlijk gebruik.

U mag uw rechten op de Software niet toewijzen of overdragen, noch toestemming geven voor het kopiëren van de gehele of een deel van de Software naar de computer van een andere gebruiker.

U kunt uw rechten om de software te gebruiken alleen aan iemand anders overdragen als u het gebruik van de software zelf opgeeft, de originele CD-Rom en de gedrukte documentatie aan hen overdraagt en geen kopieën bewaart, inclusief back-ups, of die op een computer zijn geïnstalleerd. . De begunstigde moet de bepalingen van dit contract aanvaarden.

U moet CDIP hiervan schriftelijk op de hoogte stellen en de contactgegevens van de begunstigde opgeven.

Het gratis of tegen betaling verkrijgen van een bijgewerkte versie of het verkrijgen van een nieuwe editie van de software tegen een voordelige prijs als gevolg van deze licentie, staat u niet toe uw rechten op de software geheel of gedeeltelijk over te dragen. nieuwe editie van de software aan een andere persoon.

11.2 Extra functies van Généatique, genealogische software

11.2.1 Eén persoon

Als u meerdere computers heeft, is het mogelijk om de software op al uw computers te installeren.
Maar u kunt Généatique niet tegelijkertijd op meerdere computers gebruiken, zowel voor één persoon als voor meerdere personen. Je kunt Geneatic echter om de beurt gebruiken.

11.2.2 Behoefte aan internettoegang

Periodieke internettoegang is noodzakelijk voor Généatique om de licentie regelmatig te valideren. Wanneer u tijdelijk geen internettoegang heeft, kan de software zonder problemen worden gestart en gebruikt, maar wel voor een zeer beperkte periode.

12. Intellectuele eigendom

Alle teksten, commentaren, werken, illustraties en afbeeldingen op de cd-roms en op de verpakking of gereproduceerd op de CDIP-websites zijn voorbehouden onder het auteursrecht en onder intellectueel eigendom en voor de hele wereld.

Als zodanig, en in overeenstemming met de bepalingen van het Wetboek Intellectuele Eigendom, is uitsluitend gebruik voor privégebruik toegestaan. Elk ander gebruik vormt namaak en is strafbaar op grond van intellectueel eigendom, tenzij voorafgaande toestemming is verleend door de CDIP.

13. Aansprakelijkheid

De aangeboden producten voldoen aan de huidige Franse wetgeving. CDIP kan niet aansprakelijk worden gesteld in geval van niet-naleving van de wetgeving van het land waar de producten worden geleverd.

De CDIP kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de niet-uitvoering van het gesloten contract in geval van voorraadtekort of onbeschikbaarheid van het product, overmacht, verstoring of gehele of gedeeltelijke staking van met name de postdiensten en transportmiddelen en/of communicatiemiddelen, overstromingen , vuur.

Bovendien kan het CDIP om welke reden dan ook geen “schade en rente” dragen.

Wat de kwaliteit van het afdrukken van gepersonaliseerde documenten betreft, doet het CDIP er alles aan om documenten te produceren die aan de verwachtingen van zijn klanten voldoen. Gezien de subjectieve aard van de beoordeling van het resultaat en het belang van de kwaliteit van de foto's van de klant bij de "rendering", wordt echter overeengekomen dat de CDIP onder geen enkele omstandigheid zou kunnen overgaan tot het opnieuw afdrukken van een kopie van de bestelde documenten, binnen de gestelde termijn. de limiet van 50 euro; bedrag berekend op basis van de catalogusprijs.

14. Toepasselijk recht - Geschillen - Bemiddeling

Indien dit nog niet is gebeurd, nodigen wij u uit om uw klacht in te dienen via ons formulier
of per post naar het volgende adres:

CDIP
Bemiddelingsdienst
Boulevard de la Paix 25
95800 Cergy

In overeenstemming met artikel 14 van Verordening (EU) nr. 524/2013 kunt u er ook voor kiezen om gebruik te maken van een website voor alternatieve geschillenbeslechting door een klacht in te dienen op het Europese platform voor geschillenbeslechting.

Voor rechtsmiddelen zijn uitsluitend de Franse rechtbanken bevoegd.

De taal van dit contract is Frans.

15. Persoonlijke informatie

De CDIP verbindt zich ertoe de door de klant meegedeelde informatie niet aan derden bekend te maken, behalve voor bestellingen die door partners worden verwerkt. In dit geval worden alleen de gegevens doorgegeven die nodig zijn om de bestelling te verwerken en geven wij onze partner geen toestemming om deze gegevens voor andere doeleinden te gebruiken dan het verwerken van de bestelling.

Het CDIP verzamelt alleen de gegevens die strikt noodzakelijk zijn voor de goede verwerking van bestellingen of om de voordelen, promoties en nieuwe producten aan te kondigen waarvan wij onze klanten willen laten profiteren.

De van de klant gevraagde informatie is noodzakelijk om zijn bestelling te verwerken en is bedoeld voor CDIP-diensten. Op grond van wet nr. 78-17 van 6 januari 1978 heeft de klant recht op toegang tot informatie die hem aangaat. Op verzoek kunnen deze aan hem worden meegedeeld en, in geval van een fout of wijziging, worden rechtgezet.

16. Bedrijfsidentificatie

www.cdip.com

boutique.cdip.com

www.geneatique.com

www.protectis.net

www.gids-genealogie.com

www.studio-scrap.com

www.geneatique.net/

www.facilotab.com/

zijn CDIP-bedrijfswebsites.

CDIP
Boulevard de la Paix 25
95800 CERGY
Nummer in het Handels- en Vennootschapsregister van Pontoise: B 384 054 516 00040

BTW: FR 82384054516
SAS met een kapitaal van 8000 euro